Föreningspaket

Vi älskar föreningar!

I vårt företag så är vi många som engagerar oss privat i minst en ideell förening vardera, så vi vet med andra ord vad det menas med att jobba ideellt och hur mycket energi man lägger ner på att det ska bli som bäst!
Dessutom brukar man vilja lägga ner sin tid på föreningen och inte krabba(tänk småländskt) med hemsidor eller bidragssökande, därför finns vi här för dig och din förening med skräddarsydda helhetslösningar som passar just er förening.

1 599kr/mån

Bindningstid 1år, därefter 3500kr/år
Gäller upp till tre sidor.

Logotyp

Vi tar fram en logotyp på dina villkor, som passar din bransch. Du får även med dig alla filtyper för att kunna använda den i alla marknadsförings syften.

Hemsida

Vi är med er från starten och hjälper er med domänhanteringen och bygger en helt ny hemsida åt er, med upp till 3 undersidor.

Hosting

Din hemsida är i säkert förvar via vår hostingtjänst där den alltid är i uppdaterat skick och där du själv kan välja att redigera saker eller be oss.

5% Kick-back!

Ifall det finns föreningsmedlemmar eller om nya kunder till oss nämner er som referens får föreningen 5% kick-back på hela beloppet. Glöm inte att vi har ett kanonpaket även för företag!

Tilläggstjänster

Fler av våra tjänster som kan underlätta dig i ditt föreningsliv, samla alla tjänster hos ett bolag och en kontakt.

Grafisk profil

Med hjälp av våra grafiska designers så tar vi fram en fullständig grafisk profilering för tryck och digital marknadsföring.

E-posthantering

Vi tar över din E-posthantering och implementerar Google workspace eller Office 365, vilket som passar dig och ditt förening bäst.

Premium Support

Om du behöver hjälp finns vi tillgängliga för att svara på frågor via telefon, e-post och sociala medier. Support fast med det lilla extra.

h

SEO

Optimering av din hemsida för att du ska på ett naturligt sätt hamna högre upp på Google. 

marketing planning

Föreningar vi rockar!

På Rocking Digital är vårt team engagerat i flera föreningar, vi brinner för att stötta och vara en del av föreningslivet och genom vårt engagemang kan vi erbjuda en unik insikt och förståelse för föreningars behov. Med vår passion och kompetens kan vi skapa webbplatser som verkligen representerar och stärker föreningar på bästa möjliga sätt.

Northern Sky E-sportförening

Northern Sky grundades våren 2014 med målet att göra en skillnad för E-sportare i Växjö med omnejd.
Läs mer här

Sverok

Nördighet. Gemenskap. Demokrati.  Vad bra! Tillsammans sprider vi, samlar och utvecklar spelkulturen.
Läs mer här

Hyresgästföreningen

Hyresgästföreningen region Sydost är en del i en av Sveriges största folkrörelser.
Läs mer här

Har du någon annan idé?

Vi älskar nytänkande och bidrar gärna till en digitaliserad framtid, speciellt ihop med engagerade föreningsmänniskor, sitter ni på en idé som ni vill förverkliga men inte vet hur så kan vi kanske lösa det tillsammans.

Vi jobbar mer än gärna med er om ni känner som oss så hör av er redan idag.